SKG3 Veiligheid-rozet rond messing getrommeld

€ 82,95

Productbeschrijving

Details

Ronde set veiligheidsrozetten met profielcilindergat en SKG*** keurmerk. Dit product wordt uitgevoerd in messing en wordt naderhand getrommeld, waardoor het een dof en donker uiterlijk krijgt. Dit veiligheidsbeslag is daarnaast SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat.

Extra informatie

Verwacht Beschikbaar
Kleur Messing getrommeld
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 38 - 58 mm
Garantie Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Een messing getrommeld product ondergaat een trommelbehandeling en wordt niet van een laklaag voorzien. Hierdoor versnelt het verouderingsproces en krijgt het product een natuurlijke matte en donkere uitstraling. Voor het onderhoud adviseren wij om het product regelmatig af te nemen met een zachte en droge doek. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.
Inhoud verpakking Veiligheidsrozetten met profielcilindergat, Bevestigingsmateriaal voor montage, Een uitgebreide montagehandleiding
Keurmerken Dit product is voorzien van een SKG*** keurmerk.
Garantie en onderhoud 10 jaar functionaliteitsgarantie