SKG3 Veiligheid-rozet rond oud grijs

€ 83,95

Productbeschrijving

Details

Ronde set veiligheidsrozetten met profielcilindergat en SKG*** keurmerk. Dit product wordt uitgevoerd in messing en wordt eerst vernikkeld, vervolgens voorzien van een zwarte finish en ondergaat daarna een trommelbehandeling. Hierdoor krijgt de set een bijzonder uiterlijk. Dit veiligheidsbeslag is daarnaast SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat.

Extra informatie

Verwacht Beschikbaar
Kleur Oud grijs
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 38 - 58 mm
Garantie Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Een messing oud grijs product wordt eerst vernikkeld, vervolgens voorzien van een zwarte finish en ondergaat een trommelbehandeling. Tenslotte wordt het product voorzien van een laklaag. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte en droge doek. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.
Inhoud verpakking Veiligheidsrozetten met profielcilindergat, Bevestigingsmateriaal voor montage, Een uitgebreide montagehandleiding
Keurmerken Dit product is voorzien van een SKG*** keurmerk.
Garantie en onderhoud 10 jaar functionaliteitsgarantie