Stalen deuren

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. In moderne huizen en ook in combinatie met jaren dertig woningen, stalen deuren hebben een prachtig effect in je interieur. Omdat deze deuren zo prachtig te combineren zijn met klassieke stijlelementen als houten paneeldeuren en glas-in-lood hebben we ook een compleet assortiment stalen deuren. Stalen deuren worden op maat gemaakt.

Toepassingen

  • Draaideur (Scharnierdeur): Deze deur heeft scharnieren aan de zijkant en de deur draait één richting op. De deur valt in een kozijn. Het kozijn wordt vaak ook van staal gemaakt.
  • Taatsdeur: Deze deur heeft een ingebouwd element waardoor de deur aan de onderzijde en bovenzijde draait. Bijzonderheden hierbij zijn dat je geen kozijn hebt. Het is wel belangrijk om te weten dat de deur aan alle zijde een kleine kier heeft van 3-8 mm.
  • Schuifdeur: Een schuifdeur kan in een sponning schuiven of voor een muur. Maak je twee schuifdeuren dan kunnen ze ook voor elkaar langs schuiven.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan

Wij werken hard aan onze webwinkel. Ons doel is om je te laten zien dat je hier veel meer waar voor je geld krijgt. Dit in combinatie met korte levertijden maakt het je keuze voor échte glas in lood deuren een stuk makkelijker. Mis je informatie of heb je specifieke vragen over deuren of glas in lood deuren? Neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een (klik hier) EMAIL met je verzoek.

24 product(en)

per pagina

24 product(en)

per pagina

Stalen deuren