Klantenservice

Onze kracht is onze kwaliteit, service en garantie. Wij maken glas-in-looddeuren zoals ze bedoeld zijn. Handmatig, persoonlijk en met authentieke materialen. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en zijn telefonisch bereikbaar.

Vragen?

Telefonisch contact glasinlooddeuren.nl Bel 0413-476831
WhatsApp contact glasinlooddeuren.nl Whatsapp Chat

Glasinlooddeuren.nl is een initiatief van www.fokaglasinlood.nl.
De grootste speciaalzaak voor glas-in-lood.

Contact
@

info@glasinlooddeuren.nl
Telefoon 0413-476831

>

Kvk 77992415
BTW NL003271243B35
NL53RABO.01982.01.141

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00u
Dinsdag 09:00 - 17:00u
Woensdag 09:00 - 17:00u
Donderdag 09:00 - 17:00u
Vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Eerste zondag vd maand 11.00 - 16.00u
Online 24/7

Showroom en atelier

Glasinlooddeuren.nl heeft een complete showroom te midden van het glasinloodatelier. Dus kom gerust inspiratie opdoen. Je vind hier haast alle deurmodellen en zelfs een complete kamerensuite. Maak een afspraak of kom binnen onze openingstijden. We zijn bijna elke dag geopend. Ook op zaterdag en de eerste zondag van de maand.

Team Glasinlooddeuren staat klaar

Onze zekerheden

Topkwaliteit: Alleen het beste is goed genoeg.
100% ambachtelijk maatwerk glasinlood: Wist u dat het glasinlood in boumarkten in nagenoeg alle gevallen niet van loodprofielen wordt gemaakt maar een ijzerlegering? Dat verschil ziet u en beleeft u.
Vrije keuze glassoorten en kleuren: Bijna alles is op voorraad dus kies moeiteloos en zonder bijbetaling voor een persoonlijke kleur en afwerking.
Gratis tekening in kleur: Zien is geloven. Wij maken daarom kosteloos eerst een maattekening.
Levertijd vanaf 2 weken: Bel en informeer naar de actuele de actuele levertijd, afhankelijk van het deurmerk, de uitvoering en de capaciteit in ons atelier.

Kwaliteit

Route

Glasinlooddeuren.nl is gevestigd in Nijnsel, gemeente Sint-Oedenrode. Het pand bevindt zich parallel aan de A50. Neem op de A50, afslag 9. Volg daarna de borden ‘Nijnsel’. Rijdt in Nijnsel het viaduct over en ga direct rechtsaf. U ziet Foka na 200 meter aan de linkerzijde. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Bezorgen en plaatsen

Alle prijzen zijn exclusief bezorgen en/of plaatsen. Wij hebben hiervoor een handleiding beschikbaar. Natuurlijk kunt u het ook uitbesteden aan een locale timmerman of glaszetter. Wij kunnen ook de deuren en glas bezorgen en plaatsen. Informeer voor een kostenindicatie.

  • Deur afhangen: Laat u het glas-in-lood en de deuren liever door een specialist plaatsen? Wij werken samen met specialisten in verschillende regio's (onder andere Utrecht, Amtsterdam en Haarlem).
  • Glasmontage: Deuren en het glas-in-lood worden los geleverd. U kunt deuren vervolgens zelf afhangen en het glas daarna plaatsen. Het glas(-in-lood) kan ook in de werkplaats worden gemonteerd, maar wij adviseren dit alleen als een deur niet meer bewerkt wordt.
  • Bezorging: Wij bezorgen per koerier voor een vast bedrag van € 50 + € (inclusief transportverzekering, 1 deur). Voor elke deur extra komt daar 15 per deur bij. Wij bezorgen tot aan de voordeur, begane grond. 

Glas en glassoorten

Algemene informatie

  • Prijzen in de webwinkel zijn inclusief 21% BTW.
  • Alle deuren en het glasinlood worden op maat gemaakt in ons eigen atelier. Om deze reden kunnen zij niet geretourneerd worden. Overige producten, zoals deurbeslag, dienen voldoende gefrankeerd te zijn (verzendkosten zijn voor eigen rekening met uitzondering van artikelen die foutief/defect zijn bezorgd).

Meer over ons

Glasinlooddeuren is een initiatief van Foka, de grootste speciaalzaak voor glas-in-lood in de Benelux. Er is een grote showroom, winkel en atelier. Opgericht in 1985. Wilt u meerdere deuren bekijken? Neem dan contact met ons op. FOKA is een familiebedrijf en werkt een vast team met zeer veel ervaring en kennis. Foka maakt dagelijks glas-in-lood en Tiffany in eigen atelier. Ook werken wij al 15 jaar intensief samen met onze deurenleveranciers. We houden van kwaliteit en afwerking. Juiste de details zijn belangrijk, ook bij de deuren. Vandaar dat we de nummer één van de toekomst zijn. We weten hoe het hoort. En we weten wat er kan, bij iedereen! 100% kwaliteit, prijs en service. Een bezoek brengen aan ons? Graag! Onze showdeuren zijn in het atelier, zodat u meteen een kijkje in onze keuken kunt nemen. Terwijl we alle mogelijkheden vertellen, zie jij dus precies hoe onze glas-in-loodramen gemaakt worden.