SKG3 Veiligheid-rozet rond messing ongelakt

€ 82,95

Productbeschrijving

Details

Ronde set veiligheidsrozetten met profielcilindergat en SKG*** keurmerk. Dit product wordt uitgevoerd in messing en wordt naderhand gepolijst, waardoor het een glanzend uiterlijk krijgt. Dit veiligheidsbeslag is daarnaast SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat.

Extra informatie

Verwacht Beschikbaar
Kleur Messing ongelakt
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 38 - 58 mm
Garantie Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Een messing ongelakt product is alleen gepolijst en niet voorzien van een laklaag. De natuurlijke uitstraling van messing is dat het product steeds doffer en donkerder wordt. Om deze reden worden de producten vaak onbehandeld gelaten. Als u messing ongelakt weer wilt laten glimmen, adviseren wij om het product regelmatig te poetsen met koperpoets. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.
Inhoud verpakking Veiligheidsrozetten met profielcilindergat, Bevestigingsmateriaal voor montage, Een uitgebreide montagehandleiding
Keurmerken Dit product is voorzien van een SKG*** keurmerk.
Garantie en onderhoud 10 jaar functionaliteitsgarantie