Zelfsluitend taatsscharnier tot 119 kg

System M, ons zelfsluitende taatsscharnier, biedt u absolute controle over de beweging van uw taatsdeur. Met slechts een aanraking wordt de deur in een vloeiende beweging gebracht.
€ 1.257,13

Productbeschrijving

Details

System M, ons zelfsluitende taatsscharnier, biedt u absolute controle over de beweging van uw taatsdeur. Met slechts een aanraking wordt de deur in een vloeiende beweging gebracht. De deur openen gaat moeiteloos en gecontroleerd, de beweging is elegant en de sluiting fluisterstil. Zelfsluitend taatsscharnier Damper Control (soft close en openingsdemping) Vastzetstanden op 0˚, 90˚en -90˚ Voor pendeldeuren en deuren met aanslag FritsJurgens’ zelfsluitende taatsscharnier System M creëert eindeloze mogelijkheden voor het ontwerp van uw taatsdeur.

Er zijn nagenoeg geen limieten aan de grootte en het gewicht dankzij de hoge draagkracht van het systeem. De vloeiende beweging van iedere taatsdeur met een FritsJurgens taatsdeurscharnier is gegarandeerd tot 350 kg. De hoogte van de deur is ongelimiteerd. Breng het design van uw taatsdeur naar een hoger niveau met FritsJurgens System M. De Damper Control in FritsJurgens’ zelfsluitende taatsscharnier System M heeft twee functies. Het beschermt uw deur tegen aanrakingen met de muur en garandeert een vloeiende en elegante sluitingsbeweging.

De hydraulische openingsdemping (1) beschermt de taatsdeur tegen aanraking met de deur door ervoor te zorgen dat de taatsdeur sterk wordt afgeremd wanneer deze 70° bereikt. De sluitingsdemping (2) zorgt ervoor dat de deur elegant sluit. De Damper Control is instelbaar waardoor u de mate van afremmen kunt bepalen.

Model Selector
Om te garanderen dat het taatsscharnier de juiste beweging creëert voor je deur, is System M beschikbaar in zes modellen. Passend bij het gewicht en de breedte van de deur die je kiest. 

Draagkracht
System M is geschikt voor zowel lichte als zware taatsdeuren met een gewicht tussen 20 kg en 350 kg. 

Minimale deurdikte 
40 MM 

Minimale afmetingen rondom de deur voor installatei
Onder: 11 mm.
Boven: minimaal 4 mm, maximaal 10 mm. 

Deur / sluitingszijde
Gap calculation 

Vastzetstanden
0 graden, 90 graden en -90 graden. 

Maximale afmetingen van de deur
Ongelimiteerd tot een maximaal gewicht van 500 kg. 

Voor ieder type taatsdeur
System M is geschikt voor ieder type taatsdeur (binnen en buiten)

Zwevende vloeren / verlaagd plafond
Wanneer de vloer- en plafondplaat verbonden zijn met de constructieve ondervloer en het plafond is het mogelijk om een taatsdeur te plaatsen. 

Verpakking
Gelevers als complete set met bovenspeun, vloerplaat, plafondplaat en montage-accessoires. 

Minimale afstand van het draaipunt tot de zijkant van de deur
91mm 

Garantie
Twee jaar fabrieksgarantie 

Extra informatie

Verwacht Beschikbaar

Alternatieve producten