Schuifdeursysteem 2 meter, hangrollen recht 290mm, staal mat zwart

€ 69,00

Productbeschrijving

Details

Dit stalen schuifdeursysteem heeft een mat zwarte poedercoating. Dit systeem heeft een maximum draagkracht van 100 kg en is eenvoudig te monteren. Intersteel heeft een basis schuifdeursysteem dat uit twee stalen rails van 100 cm bestaat. Daarnaast bestaat deze set uit twee rechte hangrollen met een lengte van 29 cm. Om voor een goede geleiding van de schuifdeur te zorgen, worden er stalen deurstoppers, afstandhouders en een vloergeleider meegeleverd. Deze set wordt aangeboden inclusief bevestigingsmateriaal.

Extra informatie

Verwacht Beschikbaar
Kleur Mat zwart
Deurdikte Geschikt voor een deurdikte van 35 - 40 mm
Garantie Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit product is voorzien van een mat zwarte coating. Voor het onderhoud adviseren wij het product regelmatig af te nemen met een zachte, eventueel vochtige doek. Afhankelijk van de situatie kan de zwarte finish na verloop van tijd lichter worden. Het aanbrengen van een dun laagje blanke was of zuurvrije vaseline neemt dit effect grotendeels weg. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.
Inhoud verpakking Twee stalen rails van 100 cm, Twee gelagerde stalen hangers, Twee stalen deurstoppers, Afstandhouders voor op de deur, Schuifdeur vloergeleider, Bevestigingsmateriaal
Garantie en onderhoud 10 jaar functionaliteitsgarantie