Complete voordeurset met veiligheidsbeslag SKG3 vierkant RVS

€ 267,00

Productbeschrijving

Details

Eenvoudig en snel uw voordeur compleet maken met deze roestvast stalen vierkante set voordeurbeslag. Deze set bestaat uit een deurkruk op rozet, een voordeurknop, veiligheidsrozetten met kerntrekbeveiliging en SKG*** keurmerk, een deurbel, brievenbus en een tochtklep. Het voordeurbeslag is sterk, duurzaam en van een hoge kwaliteit. Deze set wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Extra informatie

Verwacht Beschikbaar
Kleur Rvs geborsteld
Garantie Deur- en raambeslag is in een grote variëteit te verkrijgen en is door gebruik aan slijtage onderhevig. Het is daarom goed om stil te staan bij de specifieke eigenschappen van het materiaal en de oppervlakte behandelingen. Dit roestvast stalen product onderging een borstel behandeling. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van één van onze reiniging- en onderhoudsproducten. Op dit product zit een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.
Inhoud verpakking Voordeurknop vast verkropt vierkant 64/54 mm éénzijdige montage, SKG3 Veiligheidsrozet vierkant massief met kerntrekbeveiliging en zichtbare bouten, Briefplaat met klep/regenrand, Tochtwering rechthoekig, Beldrukker 53x53x8 mm, Deurkruk Hoek 90°
Keurmerken Dit product is voorzien van een SKG*** keurmerk en is PKVW gekeurd.
Garantie en onderhoud 10 jaar functionaliteitsgarantie